Tuesday, February 14, 2006

Money Money Money



Would you rather work seven days at $20 per day or be paid $2 for the first day and have your salary double every day for a week?

Harbeck




Français/French Deutsch/German Italiano/Italian Português/Portuguese Español/Spanish 日本語/Japanese 한국어/Korean 中文(简体)/Chinese Simplified Tagalog/Filipino

4 Comments:

At 8:17 AM, Blogger Mest_Aldrin said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 5:31 PM, Blogger Squeaky_Cheeks74 said...

DAYS 20$ doubled
1 20 2
2 40 4
3 60 8
4 80 16
5 100 32
6 120 64
7 140 128
8 160 256
9 180 512
10 200 1024

1024-200=824$ more if doubled

1000%20=50 days to make 1000 dollars
if accept only 20$ a day

50-10=40 more days to make almost the same amount of money then taking
the doubled a day.Imagine after 50 days how much money you would have!!

Overall, the 20$ starts off great but at 8 days you start making more money if you doubled it.

So to finally answer your question, I would choose to double my earnings each day.

 
At 3:59 PM, Blogger Kale said...

I'd of course take 2 multiplyied.For example 20x10=200 but 2 to the exponent 10=1024

 
At 8:24 PM, Blogger Mest_Aldrin said...

20X7=140

DAYS 1 2 3 4 5 6 7
MONEY 2,4,8,16,32,64,128,

I would take the $2 per day doubled. You earn much more.

 

Post a Comment

<< Home